*Ez a lány teljesen összekever, nem értem igazán mit akar. Hol ezt, hol azt mondja. Nem vagyok én gondolat olvasó. Ő kérdezte, hogy van-e privát szoba. Hát az konkrétan nincs, de erre a rejtekhelyre ráfoghatjuk, hogy privát szoba, mert csak akkor jönne ide valaki, ha megtámadják a kaszinót.
Nem tudom hány dupla whisky-t nyomtam le, így már jócskán vigyorogtam azon, ahogy hozzám ért. A hátán keresztben függő katanáját is kiszúrtam, amikor levette a kabátját, de amíg nem próbálja ellenem fordítani addig nincs vele bajom. Egy nő is tudja magát megvédeni a mai világban, ez az én véleményem.*
-Szerintem pedig nagyon is rossz kislány akarsz lenni ma! *Vigyorogva húzom magamhoz, miközben egyik kezemet végig futtattam az oldalán. Másikkal pedig leoperáltam róla a katanáját a tartójával együtt és egyik közeli kanapéra dobtam. Nem fog kelleni az.* -Ahogy én is rosszalkodni akarok most... ami azt illeti nagyon-nagyon rossz akarok lenni. *Pimaszul vigyorogtam. Ó igen, nagyon is akartam már egy jó kis menetet, szükségem volt rá.
De hogy ne érezze hú de feszélyezve magát, elengedtem és a katanára dobtam a kabátomat is, mert itt azért sokkal jobb idő volt, mint fent. Majd követtem a kabátom példáját lehuppantam a kanapéra.* -Nos? Leülsz? *Hát vagy a kabátra és a katanájára ül vagy az ölembe...*